Українська піч, пересувна, на телескопічних металевих ніжках, транспортабельна. Розміри: 120х120х80 см, внутрішній діаметр 100 см, пічний отвір (дверцята) ширина 50 см, вага 420 кг, димохід діаметром 20 см. З червоної пропеченої цегли, яка витримує 1000 С, температура приготування страв 400-450 С. З зовні піч тепла, не гаряча, тому що термоізольована базальтом і перлітовою оболонкою. Обладнана зовнішнім термометром для контролю температури всередині.
Такий розмір дозволяє одночасно приготувати три великі піци 30-32 см, що добре для кафе, ресторанів з великою кількістю відвідувачів.
Виробляємо печі менших розмірів діаметром 90, 80 см для домашнього використання.
За бажанням замовника можемо обкласти мозаїкою, встановити на газоблок або металеві опори, провести пробний запуск і навчити персонал, як користуватися. Самовивіз або відправляємо перевізником Делівері.
Здаємо печі в аренду для проведення свят.
Багато закладів використовують мангал для приготовуання шашликів і витрачають тепло в повітря, замість того, щоб готувати їх в печі і одночасно опалювати приміщення з осені до літа!!! Тут є над чим замислитися.
В печі готуються будь-які страви: хліб, пиріжки, булочки, борщ, м'ясо, риба, овочеві рагу, плов.. всього не перелічити. Можливо сушити гриби і фрукти. Використовувати як коптильню для риби, м'яса, сала.
Пам"ятаємо, що піч дає неповторний смак і аромат стравам, який ви ніколи не отримаєте на газу або електриці. Уявіть собі весілля, на якому подається ціле запечене порося і смажена домашня ковбаска!