Продуктивність по переробленому молоку, л/година, мах 1500 3000 5000 Час безперервної роботи, год, не більше 3-4 3-4 3-4 Температура пастеризації, ° С, мах 92±2 92±2 92±2 Температура охолодження продукту, °С, щонайменше 6±2 6±2 6±2 Температура холодоносія, °С, не менше 4±2 4±2 4±2 Витрата води з t = (4±2) ° С, м 3 / год, не більше 3-5 6-9 12-15 Питома витрата електроенергії, кВт/год/т, трохи більше 25 25 25 Габаритні розміри:довжина ширина
висота
1500 2000
2300
2200 2100
2300
2200 2100
2300
Маса, кг, не більше 2200 2700 2700 Джерело електричного живлення, Вт; Гц 380/220; 50 380/220; 50 380/220; 50 Кількість обслуговуючого персоналу, чол
Ключевые слова
пастеризаційно-охолоджувальна установка
Этот сайт использует cookies. Вы можете изменить настройки cookies в своём браузере. Узнать больше.