Кондитерському підприємству на постійну роботу потрібні працівники: тістороб, оператор відсадних машин. Заробітна плата від 1500 грн/зміна. Графік роботи з 7:30 до 18:00, вихідні: - неділя, понеділок. Район метро "Левада", 10 хвилин пішки.
Кондитерському підприємству на постійну роботу потрібні працівники: кондитери, фасувальники печива, прибиральниця. Заробітна плата від 800 грн/зміна. Графік роботи з 7:30 до 18:00, вихідні: - неділя, понеділок. Район метро "Левада", 10 хвилин пішки.
Кухар.
25 000 - 30 000 грн, З/П щодня. Премії та банкетні.
SiThai, ресторан.
Харків, вулиця Леся Курбаса, 12.
2,1 км від центру.
Повна зайнятість.
Пунктуальність.
Уважність.
Охайність.
Приготування гарячих страв.
Опис вакансії:
Вимоги: уважність, охайність, пунктуальність.
Умови роботи: з 10:00 - 21:00-21:30.
Обов'язки: гарячий процес (навчимо, головне бажання).
Кондитерському підприємству на постійну роботу потрібні працівники: тістороб, помічник тістороба, оператор машини, робітники на виробництво. Заробітна плата від 1200 грн/зміна. Графік роботи з 7:30 до 18:00, вихідні: - неділя, понеділок. Район метро "Левада", 10 хвилин пішки.
на постійну роботу в мережі закладів громадського харчування потрібні активні та комунікабельні співробітники. Робочі обов'язки, - приготування млинців, шаурми, хот-догів, чаю, кави, тощо, з наступним продажем кінцевому споживачу; підтримання робочого місця у чистоті; дотримання технологічних норм та рецептур.
Графік з 7-00 до 19-00. Досвід роботи не обов'язковий, стажування триватиме 3-5 днів з оплатою.
Заробітна плата пристойна, виплачується щодня. Постійне працевлаштування. Невеликий дружній колектив.
Кафетерій шукає кваліфікованого та відповідального кухаря універсала до своєї команди у місті Харків., проспект Гагаріна, 22
Обов’язки:
- Приготування страв згідно з рецептами Дотримання санітарних норм на кухні Підтримання чистоти та порядку на робочому місці Вимоги:
Досвід роботи не обов'язковий, але бажаний - Вміння працювати у команді -Відповідальність та охайність.
Зв'язатися можно в вайбере.
Харьков
18.05.2025
Этот сайт использует cookies. Вы можете изменить настройки cookies в своём браузере. Узнать больше.